Search found 8 matches

by Joey
Tue Aug 03, 2010 9:14 pm
Forum: Unreal 3.2 Support
Topic: Remove a Gline ban
Replies: 7
Views: 10249

Re: Remove a Gline ban

i have tryed literally every possible way to remove a GLine, it doesnt even say nothing, is there a way to clear the it. It shows up in the Gline list however has Z before it so im guessing there is something wierd going on in there somewhere 1:15.09 * Connecting to 72.20.51.120 (6697) - 21:15.09 Cl...
by Joey
Tue Aug 03, 2010 8:05 pm
Forum: Unreal 3.2 Support
Topic: Aliases are not working.
Replies: 7
Views: 1443

Re: Aliases are not working.

It's easier to just load the pre-made aliases that come with Unreal, look in the aliases directory for your services package then just include them in your unrealircd.conf and make sure set::services-server is pointing to the correct name for your services, case sensitive. # ive never realy underst...
by Joey
Tue Aug 03, 2010 6:26 pm
Forum: Unreal 3.2 Support
Topic: Aliases are not working.
Replies: 7
Views: 1443

Re: Aliases are not working.

Anyone going to help :roll:
by Joey
Tue Aug 03, 2010 5:31 pm
Forum: Unreal 3.2 Support
Topic: Aliases are not working.
Replies: 7
Views: 1443

Re: Aliases are not working.

alias bs {
format "^#" {
target botserv;
type services;
parameters "%1-";
};
format "^[^#]" {
target botserv;
type services;
parameters "%1-";
};
type command;
};

Same Error: BS Unknown Command (After Rehashing)
by Joey
Tue Aug 03, 2010 5:15 pm
Forum: Unreal 3.2 Support
Topic: Aliases are not working.
Replies: 7
Views: 1443

Aliases are not working.

hello, i have tryed adding an alias so i can use /bs and it fowards to /botserv however after rehashing the server i get this error when doing any /bs command: BS Unknown Command. Here is the code i added; alias "bs" { target "botserv"; type services; spamfilter no; }; its bound ...
by Joey
Fri Jul 30, 2010 2:12 pm
Forum: Services
Topic: anope problem!!!
Replies: 4
Views: 1941

Re: anope problem!!!

Well the config file then. I got it wrong however they still end in .conf so its quite easy to know what file.
by Joey
Thu Jul 29, 2010 4:35 pm
Forum: Unreal 3.2 Modules
Topic: Need Help Installing Modules (Error 1/2)
Replies: 1
Views: 1736

Need Help Installing Modules (Error 1/2)

Hello, I keep getting the error 1 and 2 when installing a module, after downloading i upload the files and do everything manually, Here are the steps i take: 1: Upload the file 2: Do the command make custommodule MODULEFILE={modulename and yes i change this} 3: It puts to me a load of random stuff: ...
by Joey
Thu Jul 29, 2010 4:27 pm
Forum: Services
Topic: anope problem!!!
Replies: 4
Views: 1941

Re: anope problem!!!

I had the same error a coupple of days ago > i have got the current version of anope and unrealircd - However If the services are not running on the server after loading them there is an error in the links block ~ If you have setup the links on the anope config (setitngs.conf) then you need to match...