Search found 17 matches

by Mike555
Sat Mar 27, 2021 5:17 pm
Forum: Installing and getting connected
Topic: UnrealIRCD Need Help Please
Replies: 5
Views: 771

Re: UnrealIRCD Need Help Please

Lord255;
Thank you for your help and providing me the info.
Thanks mate.
by Mike555
Sat Mar 27, 2021 5:10 pm
Forum: Installing and getting connected
Topic: Users are getting Auto Op
Replies: 6
Views: 344

Re: Users are getting Auto Op

Hello DontCry;
Thank you for your response, And HOPM is not sending any kind of message, I mean nothing. HOPM just sitting in user list and not scanning no message nothing.

Thanks again mate
by Mike555
Sat Mar 27, 2021 5:03 pm
Forum: Installing and getting connected
Topic: UnrealIRCD Need Help Please
Replies: 5
Views: 771

Re: UnrealIRCD Need Help Please

Lord255; Thanks for your response, sorry if this is not the proper place to ask for a help. And answer to your questions. Yes the badword.tcl is bot's scripts directory and directive is set in bot's conf file Example: source scripts/badword.tcl I mean I can't even kick a user as a IRcop. Please guid...
by Mike555
Sat Mar 27, 2021 4:58 pm
Forum: Installing and getting connected
Topic: Cloaking is not working Need Help Please
Replies: 4
Views: 353

Re: Cloaking is not working Need Help Please

Hello Syzop; Thank you for your response, and thank you for your help. The Second question was, for example, If I perform command seen, !seen tester, the result should be only visible to me, for privacy reasons. But in my case If I perform example: !seen tester, the results is visible to every one. ...
by Mike555
Sat Mar 27, 2021 4:51 pm
Forum: Installing and getting connected
Topic: UnrealIRCD Need Help Please
Replies: 5
Views: 771

UnrealIRCD Need Help Please

Hello Friends; I'm not sure if this the right place to ask for help but since it concerns UnrealIRCD, I think won't any harm asking for help in this section. UnrealIRCD 5.0.8 Anope-2.0.9 Eggdrop-1.8.4 PROBLEM: None of the bot is working, bots joined the channel, I messaged them hello every thing is ...
by Mike555
Sat Mar 27, 2021 4:45 pm
Forum: Installing and getting connected
Topic: Need help with channel Setting Please
Replies: 2
Views: 175

Re: Need help with channel Setting Please

Hello CrazyCat;
Thank you for your response, you always responded to my requests. Much appreciated, and thank you for guiding me .

Thanks again Cat.
by Mike555
Fri Mar 26, 2021 2:51 pm
Forum: Installing and getting connected
Topic: Cloaking is not working Need Help Please
Replies: 4
Views: 353

Cloaking is not working Need Help Please

Hello Friends; unrealircd.conf directives cloak-method "ip"; set { cloak-keys { "key-1"; "key-2"; "key-3"; }; Does not cloak the ip, it just cloak the first part, rest it reveals the user's ISP Some one perform seen, result comes back: Mibbit@Clk-FEF3D001.ca.e...
by Mike555
Fri Mar 26, 2021 12:50 pm
Forum: Installing and getting connected
Topic: Need help with channel Setting Please
Replies: 2
Views: 175

Need help with channel Setting Please

Hello Friends; I'm a newbie and I'm trying hard to learn about unrealIRCD, I'm running version 5.0.8 , anope-2.0.9, First problem that I had, I wasn't able to register the Channel, but then I set the channel mode +o and got that resolve, /mode +o, but I wanna know whats the best practice setting the...
by Mike555
Fri Mar 26, 2021 12:42 pm
Forum: Services
Topic: Sendmail, Postfix Problem Not sending mail
Replies: 2
Views: 344

Re: Sendmail, Postfix Problem Not sending mail

CrazyCat;
Thank you so much for your response and help. You always been help. Yes I got that resolved, you were right, DNS records needed to be configured properly.

Thank you so much. Much appreciated.
by Mike555
Wed Mar 24, 2021 12:27 pm
Forum: General chat
Topic: HOPM Bot Not Scanning
Replies: 3
Views: 308

Re: HOPM Bot Not Scanning

CrazyCat; Thank you so much for your response. Thank you for the info okay I'll try as you advised. I get help to resolve one issue and yet there is an other issue. Now I can't register my channel. I oper up my self and get the oper status, and try to register the channel: /msg chanserv register #ex...
by Mike555
Sun Mar 21, 2021 2:45 am
Forum: Installing and getting connected
Topic: Users are getting Auto Op
Replies: 6
Views: 344

Re: Users are getting Auto Op

Hi PeGaSuS; You are right, and that's what it happened. I registered the channel and became founder, Owner now every things good. You the man. Thank you for detailed info much appreciated. Since I'm a newbie, Now last problem that I'm facing is, HOPM Bot is not active and its not scanning. HOPM is r...
by Mike555
Sun Mar 21, 2021 2:41 am
Forum: General chat
Topic: HOPM Bot Not Scanning
Replies: 3
Views: 308

HOPM Bot Not Scanning

Hello Friends; I'm a newbie, I just installed UnrealIRCD 5.0.8 , Anope 2.0.9 and HOPM 1.1.9. HOPM is connected and running, but just sitting in user list, not scanning at all, its like HOPM Bot is not active. Do I Need to perform some commands to make it active and make it start scanning . I've test...
by Mike555
Sat Mar 20, 2021 3:37 am
Forum: Generic support
Topic: Invisible users on my channel. Please help
Replies: 4
Views: 459

Re: Invisible users on my channel. Please help

Hi PeGaSuS;
Thank you so much for your response and help. I got that resolved I'm using Mailgun Relay Host and now its working fine. Plus the linode was blocking the SMTP ports, so I requested them to open the ports for my Instance, so they did and now sending mail is working fine.

Thanks again mate
by Mike555
Sat Mar 20, 2021 2:56 am
Forum: Installing and getting connected
Topic: Users are getting Auto Op
Replies: 6
Views: 344

Users are getting Auto Op

Hello Friends; I'm newbie I just installed UnrealIRCD 5.0.8 And Anope-2.0.9 , No Bot was installed. And I logged on to my Room as a tester and I got Auto Op. I mean What the hell. So It means who ever login as a user he will get Auto Op. Where this directive is coming from, and why it Auto Oping Use...
by Mike555
Tue Mar 16, 2021 4:45 am
Forum: Services
Topic: Sendmail, Postfix Problem Not sending mail
Replies: 2
Views: 344

Sendmail, Postfix Problem Not sending mail

Hello Support; I'm having a big problem with sending confirmation email for new users who register their nicks. They don't receive mail I've tried Sendmail, Postfix but no luck, can't send mail I've already setup all the DNS records properly. MX, SPF, PTR etc and tested wiht MXToolbox. All Tested Ok...