+qo switched to +oq

The UnrealIRCd team does not officially provide support for any services packages that you may be using or want to use. This forum is provided so the community can help each other with services issues.

Moderator: Supporters

Locked
dbdii407
Posts: 3
Joined: Tue Sep 02, 2008 10:20 pm

+qo switched to +oq

Post by dbdii407 » Tue Sep 02, 2008 10:25 pm

On the zymic server, anope, for some reason, has their modes switched from +qo to +oq and +ao to +oa. I would like to know how i can do this on my server. Any idea how?

Thanks, Dave.

[dx]
Posts: 107
Joined: Sat Jun 16, 2007 1:03 am

Re: +qo switched to +oq

Post by [dx] » Tue Sep 02, 2008 11:48 pm

/me thinks it can be done with module, or editing source files ;-)

But.. noone supports editing source

Jobe1986
Official supporter
Posts: 1180
Joined: Wed May 03, 2006 7:09 pm
Location: United Kingdom

Re: +qo switched to +oq

Post by Jobe1986 » Wed Sep 03, 2008 9:37 am

I'm pretty sure it can only be done by editing the source. AS far as I know there is no way for a module to be able to do this anyway.

Either way, changing things like that for asthetic reasons is generally frowned upon by most.
Your IP: Image
Your Country: Image

[dx]
Posts: 107
Joined: Sat Jun 16, 2007 1:03 am

Re: +qo switched to +oq

Post by [dx] » Thu Sep 04, 2008 9:14 am

Then just editing src :D Thanks JobeY

Eman
Posts: 3
Joined: Tue Oct 21, 2008 4:11 am

Re: +qo switched to +oq

Post by Eman » Sun Nov 09, 2008 4:58 am

from what ive seen, anope 1.6.* does it +oq, however 1.7/1.8 does it +qo

[dx]
Posts: 107
Joined: Sat Jun 16, 2007 1:03 am

Re: +qo switched to +oq

Post by [dx] » Sun Nov 09, 2008 1:30 pm

Its normal to me that user first get @ than protect

phpbb3
Posts: 4
Joined: Tue Dec 23, 2008 9:33 pm

Re: +qo switched to +oq

Post by phpbb3 » Thu Dec 25, 2008 3:28 am

This depends on your version of anope. The old versions do oq and oa, the new version does qo and ao.

[dx]
Posts: 107
Joined: Sat Jun 16, 2007 1:03 am

Re: +qo switched to +oq

Post by [dx] » Thu Dec 25, 2008 7:00 am

Yep, +oq was in 1.6 branch

Locked