new bug in anope ?

The UnrealIRCd team does not officially provide support for any services packages that you may be using or want to use. This forum is provided so the community can help each other with services issues.

Moderator: Supporters

Locked
GouroB
Posts: 182
Joined: Thu Oct 28, 2004 7:42 pm
Location: London
Contact:

new bug in anope ?

Post by GouroB »

Code: Select all

Beginning Services configuration. 

Using defaults from config.cache. To ignore, ./Config -nocache 

.: 145: config.cache: not found 
got this while installing services ... any idea ?
-=GouroB=-
https://www.shunno.info
Your complete web Solution
Irc.BanglaCafe.com
LargesT Chat server in BanglaDesH
katsklaw
Official supporter
Posts: 1124
Joined: Sun Apr 18, 2004 5:06 pm
Contact:

Re: new bug in anope ?

Post by katsklaw »

Just try ./Config

Yes there may be a bug in their script but type: ./Config to get started. If you still have issues, report them to: http://bugs.anope.org/
GouroB
Posts: 182
Joined: Thu Oct 28, 2004 7:42 pm
Location: London
Contact:

Re: new bug in anope ?

Post by GouroB »

guess it was my fault, i modified a services module ... it loaded fine but whenever i used to load it, services kept crashing... thx for the reply tho ;)
-=GouroB=-
https://www.shunno.info
Your complete web Solution
Irc.BanglaCafe.com
LargesT Chat server in BanglaDesH
Locked