I'm probably missing something really obvious here

The UnrealIRCd team does not officially provide support for any services packages that you may be using or want to use. This forum is provided so the community can help each other with services issues.

Moderator: Supporters

SwooshyCueb
Posts: 10
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:44 am

Re: I'm probably missing something really obvious here

Post by SwooshyCueb » Fri Jun 07, 2013 10:16 pm

I did get if from GIT, but commenting out numeric gives me "[07/06/2013 17:17:58] servtree_update(): ircd requires numeric, but none was specified in the configuration file"

katsklaw
Official supporter
Posts: 1114
Joined: Sun Apr 18, 2004 5:06 pm

Re: I'm probably missing something really obvious here

Post by katsklaw » Fri Jun 07, 2013 11:05 pm

SwooshyCueb wrote:After disabling timesync, updating my timezone, and syncing the machine's time, the issue has still not been fixed.
You might also need to shut down the ircd, delete the ircd.tune file, start your ircd.

SwooshyCueb
Posts: 10
Joined: Fri Jun 07, 2013 2:44 am

Re: I'm probably missing something really obvious here

Post by SwooshyCueb » Sat Jun 08, 2013 5:52 pm

I updated to Unreal 3.4 and my problems have been fixed. Thanks, nenolod.

katsklaw
Official supporter
Posts: 1114
Joined: Sun Apr 18, 2004 5:06 pm

Re: I'm probably missing something really obvious here

Post by katsklaw » Sun Jun 09, 2013 7:03 pm

re-installing a fresh copy of unreal is likely what "fixed it", not upgrading top 3.4 ... which is pre-alpha and is inadvisable to run on a production network as it's not even in beta yet. Hundreds of servers run 3.2.x with Atheme just fine.

Post Reply