HT-Mode: the value

These are old archives. They are kept for historic purposes only.
Post Reply
seraphim
Posts: 36
Joined: Tue Apr 03, 2007 11:10 am

HT-Mode: the value

Post by seraphim » Mon Jun 18, 2007 1:56 pm

The command:
/htm to <value>

Now i dont know what i have to set at the value, maybe kbits/sec? or kb/sec?

What is meant with this value?

Docs:
htm <option>
-TO <value> Tell HTM at what incoming rate to activate HTM

nate
Posts: 148
Joined: Fri Jul 29, 2005 10:12 am
Location: Johnstown, Pa
Contact:

Post by nate » Wed Jun 20, 2007 6:22 am

Just to note, kbit and kb is basically the same thing, lower case kb or Kb is generally referred to as kilobits, KB is kilobytes. So I've always assumed they were measuring by kilobits.

Generally the default is like, 35kb/s or so I believe? I'd have to imagine you aren't going to exceed that default unless you are putting 250+ very active clients on a server, if not more than that if I recall correctly.

seraphim
Posts: 36
Joined: Tue Apr 03, 2007 11:10 am

Post by seraphim » Wed Jun 20, 2007 1:30 pm

so this value have to be an number, kbits/s ?

nate
Posts: 148
Joined: Fri Jul 29, 2005 10:12 am
Location: Johnstown, Pa
Contact:

Post by nate » Wed Jun 20, 2007 6:53 pm

Only a number, you don't need to specify 'kbit/s' after or anything, just a single number.

So if you wanted to put it at 40, you'd simply type 40.

seraphim
Posts: 36
Joined: Tue Apr 03, 2007 11:10 am

Post by seraphim » Wed Jun 20, 2007 8:23 pm

k thx.

Post Reply