Linking a statserv

These are old archives. They are kept for historic purposes only.
Post Reply
Dutch_com_freak
Posts: 3
Joined: Sat Mar 13, 2004 1:08 am
Contact:

Linking a statserv

Post by Dutch_com_freak » Sat Mar 13, 2004 1:38 am

Hiya, i'm trying to link a statserv to my unreal server, prob i've misses something (yes i've red the FAQ, red the readme (and even printed the manual) buh i can't figure out what's wrong.. all is setup right (i think) i'm running IRC Services - Version 5 and copied the link block (and slightly ajusted it to set it to the statservs needs...... wel that went ok... services is still connected and working buh when i try to link the statserv i get an notice error reading

[20:49:28] -www.superchatbar.nl- *** Notice -- Cancelling link [@192.168.1.9.49204], full class

hmmmm Full class.... do i need to pick another class? it is set to servers right now.. i dun get it :?


tell me if it's a stupid question :P it prob is.... i'm running unreal IRCD for quite a long time now.... never had this :?

jewles
Posts: 263
Joined: Thu Mar 11, 2004 7:41 pm
Location: Herndon, VA
Contact:

Full Class

Post by jewles » Sat Mar 13, 2004 2:08 am

Your class is probably full. You can either incress the maxclient number or create a new class. I suggest just incressing the number. But you don't want to have to many links to one server.

Code: Select all

class servers{
	pingfreq 90;
	maxclients 10; /* <=== Change this */
	sendq 1000000;
	connfreq 100;
};

Dutch_com_freak
Posts: 3
Joined: Sat Mar 13, 2004 1:08 am
Contact:

Post by Dutch_com_freak » Sat Mar 13, 2004 10:27 am

aaaah, thnx jewles.... could of figured out that myselve :roll: now i remember i've set that to 1 so only services could connect :oops: ...buh like i said... i installed it a long time ago, and did not change these settings for a very long time....


keep up the good work peeps ;)

Sjef
Posts: 11
Joined: Wed Mar 10, 2004 10:12 am
Location: Mijnstreek Oost
Contact:

Post by Sjef » Sat Mar 13, 2004 2:39 pm

You could add a class services aswell.

Dutch_com_freak
Posts: 3
Joined: Sat Mar 13, 2004 1:08 am
Contact:

Post by Dutch_com_freak » Sun Mar 14, 2004 12:59 am

Sjef wrote:You could add a class services aswell.
thnx for pointing that out for me ;) going to set that 2 ;-)

Post Reply