Gives the user Help Operator status

These are old archives. They are kept for historic purposes only.
Post Reply
Schucz
Posts: 1
Joined: Wed Apr 30, 2008 4:52 pm

Gives the user Help Operator status

Post by Schucz » Wed Apr 30, 2008 4:59 pm

Is there anyway that I could set up a helper block to gives the user Help Operator status?

Casper
Posts: 338
Joined: Sun Jul 08, 2007 7:44 am
Location: The Netherlands

Re: Gives the user Help Operator status

Post by Casper » Wed Apr 30, 2008 5:58 pm

Not without services. If you use Anope, just give them access to the help channel and let them join there. Services will set +h on the users (if you have it set in the services.conf).
Ex Network-Administrator

BigSmoke
Posts: 23
Joined: Sun Apr 13, 2008 3:36 am
Location: Amsterdam, The Netherlands
Contact:

Re: Gives the user Help Operator status

Post by BigSmoke » Thu May 01, 2008 8:25 pm

If you really want it, you can buy the module from Syzop

http://www.vulnscan.org/customcoding#He ... n%20System
http://www.fazconi.com
irc://irc.fazconi.com
Email: biggie@fazconi.com

Post Reply