LocOps Error - Link denied.

These are old archives. They are kept for historic purposes only.
Post Reply
Hari
Posts: 7
Joined: Fri Jan 23, 2009 8:42 pm

LocOps Error - Link denied.

Post by Hari » Fri Jan 23, 2009 9:33 pm

Hi everybody.
I finished to install Unreal 3.2.7 on Win XP Pro on my computer so everything's in local.
The server is running and works properly but I'm having this message in the notice window

Code: Select all

<22:29:45> *** (s) *** Notice -- Connection to myserver [myip] activated.
<22:29:46> *** (s) *** LocOps -- Link denied for myserver(unknown@ip) (No link block named 'myserver') [@myip]
<22:29:46> *** (s) *** LocOps -- ERROR :from services [myip] -- Link denied (No matching link configuration)
So something's wrong on the services conf. But since it's on local I really dont know how to manage with'em.
Hope somebody will help me.
Thanks in advance.

Casper
Posts: 338
Joined: Sun Jul 08, 2007 7:44 am
Location: The Netherlands

Re: LocOps Error - Link denied.

Post by Casper » Sat Jan 24, 2009 6:31 pm

The name of the link block (link <servername) doesn't match the address you have given the services usually.
Ex Network-Administrator

[dx]
Posts: 107
Joined: Sat Jun 16, 2007 1:03 am

Re: LocOps Error - Link denied.

Post by [dx] » Sat Jan 24, 2009 9:45 pm

Well, error is simple. Start Anope and wait till it connects if everything is ok in link.

DO NOT USE /CONNECT WHEN CONNECTION SERVICES.

Hari
Posts: 7
Joined: Fri Jan 23, 2009 8:42 pm

Re: LocOps Error - Link denied.

Post by Hari » Sun Jan 25, 2009 7:52 am

All right I fixed the link block.
Thanks for help Casper and [dx]

:)

Post Reply