Connection Problems.

These are old archives. They are kept for historic purposes only.
Post Reply
Zeus
Posts: 3
Joined: Thu Dec 29, 2011 8:18 am

Connection Problems.

Post by Zeus » Thu Dec 29, 2011 8:30 am

Hello all, Im new in here.

So... My hosting service is no-ip.com, and Im registered (A) type domain. And Im configured my Server, and Unreal starts normally, I Dont see any error logs in my ircd log text. My problem is that, when Im trying to connect my Chat Server I Get always this:

Connecting... Logging in..., And then immediately Disconnected from XXX.XXX.XXX, And I Dont get any looking up your hostname, or something. I Dont think, its time out problem, I Can ping my domain. I Think I Have Dynamic IP, but I Already configured my router to update my no-ip.com automatically, if my IP changes. We use PJIRC Java Chat Client.

I Hope some guys can help me with this. I Dont find any material, for this error / problem. Thanks for your reply in advance.

Sincerely: Zeus.

Bunkerwaiss
Posts: 36
Joined: Thu Dec 27, 2007 8:48 am

Re: Connection Problems.

Post by Bunkerwaiss » Thu Dec 29, 2011 7:53 pm

Find the LISTEN block on your.conf , and paste here..
Seems to be a reverse lookup problem.

Zeus
Posts: 3
Joined: Thu Dec 29, 2011 8:18 am

Re: Connection Problems.

Post by Zeus » Thu Dec 29, 2011 9:38 pm

Hello Again.

So there is it:

Code: Select all

listen         x.x.x.x:6697
{
	options
	{
	        clientsonly;
                java;
                standard;
	};
};

listen         x.x.x.x:8067;
listen         x.x.x.x:6667;
I Tried to use * before port, but that did not help me. I Tried to use my router local IP address, what my Computer obtains to me, nothing. I Tried to use my Public IP, same what my (A) DNS is it, but errors in log. I Can run my server locally with my router local IP, but looks like I Cant run it with Public-ally.

Sincerely: Zeus.

Zeus
Posts: 3
Joined: Thu Dec 29, 2011 8:18 am

Re: Connection Problems.

Post by Zeus » Fri Dec 30, 2011 9:01 am

Hello.

So, now I M Solved my problem. My Antivirus program blocked me to connect, and I Set * before ports, I Put only my local IP to port 6667, just like this X.X.X.X:6667. Thanks for all guys.

Sincerely: Zeus.

Bunkerwaiss
Posts: 36
Joined: Thu Dec 27, 2007 8:48 am

Re: Connection Problems.

Post by Bunkerwaiss » Fri Dec 30, 2011 8:45 pm

The credits for you Zeus :)

Post Reply