Submitting

Talk about pretty much anything here, but DO NOT USE FOR SUPPORT.

Moderator: Supporters

Post Reply
Kaoru
Posts: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 1:28 pm

Submitting

Post by Kaoru » Sat Feb 24, 2007 9:26 am

When I click the button to post new topic or replies (even private messages to other members), I get the message
Invalid Session, resubmit form
On some occasions I have to try up to 5 times...

Is this a problem with the forum or my connection???

SpaceDoG
Posts: 301
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:44 am
Contact:

Post by SpaceDoG » Sat Feb 24, 2007 4:13 pm

Are you getting disconnected when trying to submit? Are there any other messages with that message? Do you have cookies enabled?

Grunt
Quality Assurance Team
Posts: 159
Joined: Mon Jan 09, 2006 7:31 pm
Contact:

Post by Grunt » Sat Feb 24, 2007 4:18 pm

Without cookies, I'm not sure he can even login...
Computers are machines that cause trouble you wouldn't normally have if you wouldn't have a computer.

Kaoru
Posts: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 1:28 pm

Post by Kaoru » Sat Feb 24, 2007 9:10 pm

I'm not getting disconnected, I just have to click the Submit button several times before it actually submit my reply/topic/pm
Invalid Session. Please resubmit the form.
That's a direct copy/paste from my screen as I'm looking at it now.

SpaceDoG
Posts: 301
Joined: Mon Feb 27, 2006 5:44 am
Contact:

Post by SpaceDoG » Sun Feb 25, 2007 2:19 am

What browser are you using?

Kaoru
Posts: 6
Joined: Fri Feb 23, 2007 1:28 pm

Post by Kaoru » Sun Feb 25, 2007 10:07 am

Internet Explorer 6

Post Reply