swhois command

These are old archives. They are kept for historic purposes only.
Post Reply
Kn0ck3D
Posts: 7
Joined: Mon May 09, 2011 3:57 pm

swhois command

Post by Kn0ck3D » Mon May 09, 2011 4:10 pm

hey all

I tried this before posting my question

http://wiki.ecnet.org.2g2u.net/wiki/Ser ... IS_Command

but it still does not add a sentece to the whois of a user/nickname

i type:
/swhois nick :message

/swhois Mike :I am a user

I have Unreal3.2.8.1 , and YES I am an Admin.

thanks

Jobe1986
Official supporter
Posts: 1180
Joined: Wed May 03, 2006 7:09 pm
Location: United Kingdom

Re: swhois command

Post by Jobe1986 » Mon May 09, 2011 4:54 pm

Are you a service when you issue the /swhois command?
Your IP: Image
Your Country: Image

Kn0ck3D
Posts: 7
Joined: Mon May 09, 2011 3:57 pm

Re: swhois command

Post by Kn0ck3D » Mon May 09, 2011 5:46 pm

I tried both +S and -S but both do not work with me!

Jobe1986
Official supporter
Posts: 1180
Joined: Wed May 03, 2006 7:09 pm
Location: United Kingdom

Re: swhois command

Post by Jobe1986 » Mon May 09, 2011 9:50 pm

The SWHOIS command is only available to services servers, which is why it is listed in the "Services Commands" category
Your IP: Image
Your Country: Image

Kn0ck3D
Posts: 7
Joined: Mon May 09, 2011 3:57 pm

Re: swhois command

Post by Kn0ck3D » Tue May 10, 2011 5:43 am

so there is no such a way to make user acts like a Service?
to change modes of an user so he becomes like a Service?

thanks.

Jobe1986
Official supporter
Posts: 1180
Joined: Wed May 03, 2006 7:09 pm
Location: United Kingdom

Re: swhois command

Post by Jobe1986 » Tue May 10, 2011 7:20 am

Unfortunately no, at least not without a module. In all honesty though I don't really see a need to. Besides the restriction in the source code for using the SWHOIS command is requiring either A) the source is a ulined user (requires the user be ulined which isnt possible without a module, or you somehow connecting from services) or B) the source is a server

If it's only to be able to change someones swhois without using a vhost block or oper block, and you're considering loading a module, there is always a change swhois module
Your IP: Image
Your Country: Image

Post Reply