How to change Description's Server

If your UnrealIRCd is up and running but you have a question about it, then use this forum.
(NOT for installation or connecting issues! Use the other forum instead.)

Moderator: Supporters

Locked
TuSaiChi
Posts: 13
Joined: Sun Feb 03, 2013 12:31 pm

How to change Description's Server

Post by TuSaiChi » Mon Jan 18, 2016 6:39 pm

Hi,

i try to change it on "me block" but wen i type /links on mIRC, i watch U4000 on description's server!

how to solve this?

floffy
Posts: 41
Joined: Tue May 05, 2015 9:55 pm

Re: How to chande Description's Server

Post by floffy » Tue Jan 19, 2016 3:48 am

me too, i see U4000

Syzop
UnrealIRCd head coder
Posts: 1930
Joined: Sat Mar 06, 2004 8:57 pm
Location: .nl
Contact:

Re: How to chande Description's Server

Post by Syzop » Fri Jan 22, 2016 6:11 pm

I cannot reproduce but I'm probably not using the same settings. Is this a mixed network (3.2.x <-> 4.x) perhaps? Do you see it for all servers?

floffy
Posts: 41
Joined: Tue May 05, 2015 9:55 pm

Re: How to chande Description's Server

Post by floffy » Sat Jan 23, 2016 3:31 am

irc2.myirc.org (0) ircxyz node 2
irc2.myirc.org (1) U4000
services.localhost.net (1) Services for IRC Networks

That exactly what i see

dboyz
Posts: 68
Joined: Tue Jun 14, 2011 6:36 am

Re: How to chande Description's Server

Post by dboyz » Thu Jan 28, 2016 1:54 am

Hi, are all servers using Unrealircd-4.0.1?

Strangely, you have two servers called irc2.myirc.org

floffy
Posts: 41
Joined: Tue May 05, 2015 9:55 pm

Re: How to chande Description's Server

Post by floffy » Sun Jan 31, 2016 4:32 pm

irc2.irc.org myirc Node 2
irc1.irc.org U4000
services.localhost.net (1) Services for IRC Networks

Better like that , the point is the U4000

Syzop
UnrealIRCd head coder
Posts: 1930
Joined: Sat Mar 06, 2004 8:57 pm
Location: .nl
Contact:

Re: How to change Description's Server

Post by Syzop » Mon Feb 01, 2016 5:32 pm

What UnrealIRCd version is irc1.irc.org running?
And which version for irc2.irc.org?
Are they linked directly to each other or is there a hub server in-between?

floffy
Posts: 41
Joined: Tue May 05, 2015 9:55 pm

Re: How to change Description's Server

Post by floffy » Tue Feb 02, 2016 6:55 am

Both IRC have Unrealircd 4.0.1
irc1 this one have anope (services.localhost.net is anope) , if remove Anope, U4000 still there
irc2 no anope (Anope with on Both ,irc1 / irc2)
they are link Together Nothing Between ,each other link together

cyres
Posts: 1
Joined: Wed Feb 10, 2016 12:08 pm

Re: How to change Description's Server

Post by cyres » Wed Feb 10, 2016 12:11 pm


Locked